SOTHYS PROFESIONALNI TRETMANI LICA

 

Tretmani najboljeg profesionalnog kozmetickog brenda na svetu!

 

 

best brand

 

Siberian ginseng
 Sothys Energetski intenzivni tretman sa jedinstvenim Sibirskim Zensenom. Izvor mladosti. Utice na vracanje energije i vitalnosti kozi. Direktno deluje na nase mitohondrije i produzava zivotni vek nasim celijama. Pogodan je za sve tipove koze i sve uzraste, za zene i muskarce. Preporuka je uraditi seriju od 3 tretmana jednom nedeljno!

 

Tretmani za muskarce
 Odaberite pravi tretman za Vas iz siroke palete tretmana za muskarce. Hit-Antistres tretman!

 

High protection Eze contour
 Sothysov tretman za blistavost ociju. Fokusiran na vise ciljeve...
Problemi sa kesicama, tamnim kolutovima, borama prouzrokovani razlicitim faktorima. Preporuka je uraditi seriju od 5 tretmana jednom nedeljno.

 

sothys2 

 

Flesh lift
 Sothys Flesh lift sezonski tretman je zapravo vitaminski koktel, tretman baziran na vitaminima A,C,B,E,F i ekstrakta djumbira, predstavlja Vas "Dzoker u rukavu" za izlaske i znacajne sastanke zbog trenutno vidljivog dejstva. Preporucujemo uvek kada zelite da ste na vrhuncu lepote.

 

Hydroadvance
 Sothys Hydroadvance tretman je tretman trodimenzionalne hidratacije. Inteligentna hidratacija koze sa biotehnoloskim sastojcima koji vracaju vlaznost i mekocu Vasoj kozi! Preporuka je raditi seriju od 4 tretmana jednom nedeljno.

 

sothys3 

 

Kolagen & Hijaluron
 Sothysov prestizni tretman lica sa internacionalnom reputacijom i dvostrukim dejstvom>smanjenje dubine bora zahvaljujuci mikromolekulima hijaluronske kiseline i ucvrscujuceg efekta zahvaljujuci kolagenu i elastinu. Preporuka je raditi u seriji 4 tretmana jednom nedeljno.

 

Facebook Novosti

Gde se nalazimo

Beauty Secret by M | Bul. Arsenija Čarnojevića 101, Novi Beograd Mobilni:065 296 0007