Radio Talasi lica i tela


Veoma popularna procedura za zatezanje lica,vrata, dekoltea, ruku i nogu. Radio talasi predstavljaju toplotnu energiju koja na bazi zagrevanja i visoke temerapute unistavaju sva degenerativna vlakana kolagena i elastina u kozi. Zahvaljujuci toj stimulaciji dolazi do formiranja novih vlakana kolagena i elastina i do neverovatnog poboljsanja turogata i jedrine koze. Odlicni rezultati za zatezanje lica se pokazuju nakon uradjene serije od 5 tretmana koji se rade jednom nedeljno. Nakon toga potrebno je odrzavanje jednom mesecno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima za zatezanje koze.

 

Radio talasi su se pokazali i kao jako mocan tretman u borbi protiv celulita. Zahvaljujuci toplotnom efektu poboljsavaju cirkulaciju kao i ubrzavanje linfe koja je odgovorna za izbacivanje toksina iz organizma koji su odgovorni za formiranje celulita u potkoznom tkivu.Potrebna je serija od 6-8 tretmana na svaki 5 dan. U borbi ptotiv celulita radio talasi se mogu kombinovati i sdrugim procedurama kao sto su Akusticni talasi, anticelulit masaza, mezoterapija protiv celulita.

 

Radio talasi su se pokazali i kao fantasticno resenje za sve opustene koze na butinama gde je doslo do prirodne degeneracije elasticnih vlakana.Potrebna je serija od 10 tretmana jednom nedeljno. Za zatezanje koze tela dobra je kombinacija sa mezoterapijom sa ucvrscujucim koktelom baziranim na DMAE peptidom.

 

 

radio-talasi-lica-clanak       radio-talasi-lica--clanak-(2)

Facebook Novosti

Gde se nalazimo

Beauty Secret by M | Bul. Arsenija Čarnojevića 101, Novi Beograd Mobilni:065 296 0007