Mezoterapija  lica

mezoterapija lica novi beograd mezoterapija lica novi beograd mezoterapija lica novi beograd
 Mezolifting predstavlja mezoterapiju lica, s ciljem da se obnovi koža lica, vrata i dekoltea, da se uspore procesi starenja i spreče pojava novih bora. Mezolifting je aplikovanje različitih koktela, koji sadrže vitamine, aminokiseline, hijaluron i dr. u središnji sloj kože – dermu, gde inače na drugi način, ne mogu dospeti neophodne supstance. Efekat je momentalno vidljiv, tako da se ovaj tretman preporučuje i neposredno pred važne događaje – venčanje, godišnjicu mature i slično.

 

mezoterapija-sa-iglama-clanak

 

 Mezolifting stimuliše ćelije kože, aktiviranjem njihovog metabolizma, stimuliše fibroblaste, koji povećavaju svoju produkciju kolagena i hijalurona. Tretman se izvodi jednom nedeljno u zavisnosti od stanja kože. A može se raditi i 25-ogodišnjim devojkama kao i ženama od 60 godina.

 

 Efekti mezoterapije su:

- Poboljšanje tonusa kože i jedrine
- Smanjenje dubokih i nestanak srednjih i sitnijih bora
- Hidratacija kože i poboljšanje lokalnog imuniteta
- Antioksidantni efekat, borba sa slobodnim radikalima
- Jačanje zida kapilara, što dovodi do njihove manje vidljivosti na koži
- Uklanjanje tamnih kolutova oko očiju.

 

 Biorevitalizacija je metoda biološke stimulacije prirodnog metabolizma ćelija kože, na račun brimene preparata hijaluronske kiseline (hijaluron). Kao rezultat ove metode usporavaju se procesi starenja, koža se obnavlja na histološkom nivou, i održavanje turgora – “jedrine” kože. Aktivacija fibroblasta (povećanje sinteze kolagena). Antioksidantno dejstvo (hijaluron ima sposobnost “hvatanja” i inaktivacije slobodnih radikala, koji su osnovni krivci za mehanizme starenja kože).

Facebook Novosti

Gde se nalazimo

Beauty Secret by M | Bul. Arsenija Čarnojevića 101, Novi Beograd Mobilni:065 296 0007