Mezoroler

  Apsolutni hit među anti-aging tretmanima u svetu od sada dostupan i kod nas!

 mezoroler novi beograd mezoroler novi beograd mezoroler novi beograd 

 Komforna, brza i veoma uspešna metoda za tretiranje problema kože u čijoj se osnovi nalazi deficit kolagenih vlakana - opuštenost, bore, ožiljci (uključujući i one od akni) i strije. Čak 540 iglica specijalno dizajniranog sterilnog dermarolera izazivaju se mnogobrojna mehanička mikrooštećenja (oko 500 000 za 10 minuta) na površini kože čime se tkivo pobudjuje i pokreće kaskada regenerativnih procesa.

 

 derma-roler-clanak    derma-roler-clanak2

 U koži stimulisanoj na ovaj način dolazi do neoangiogeneze, migracije fibroblasta i povećane produkcije kolagena i elastina čak i do 1000%! Već od samo jednog tretmana koža je zategnutija i čvršća, ožiljci plići, a bore i strije postaju manje vidljive!

 Mikrokanali koji u koži postoje neposredno posle ovog upotrebe dermarolera povećavaju njenu propustljivost i do 40% čime dobijate daleko veći i brži efekat od preparata i mezoterapeutskih koktela nanetih na kožu neposredno posle ovog tretmana što dermaroler čini izuzetno delotvornim, pored već pomenutih, i u tretmanima celulita, fleka, alopecije.

Facebook Novosti

Gde se nalazimo

Beauty Secret by M | Bul. Arsenija Čarnojevića 101, Novi Beograd Mobilni:065 296 0007